Ga naar hoofdinhoud

DB Schenker breidt lijndienst naar China uit

Per direct verzorgt DB Schenker Logistics een lijndienst voor groupage en deellading over land vanuit China naar Europa. Met eigen containers kunnen compleet- (FCL) en deelladingen (LCL) met bestemmingen in heel Europa worden verspreid via het DB Schenker-netwerk.

db schenker treinKlanten hoeven zo niet langer een ​​hele container te vullen, maar kunnen nu ook het vervoer voor kleinere zendingen en deelladingen (LTL) boeken. DB Schenker maakt gebruik van de reguliere treinverbinding van Wuhan naar Duisburg. De reistijd bedraagt ongeveer twee weken van terminal naar terminal. Klanten ontvangen volledige deur-tot-deur service van DB Schenker; afhalen en consolidatie van de zendingen in China, organisatie van het vervoer per spoor van Wuhan naar Duisburg en distributie in heel Europa via het groupage en LTL netwerk van de logistiek dienstverlener.

Ewald Kaiser, bestuurslid voor Logistics bij Schenker AG: “Via de Trans-Euraziatische rail corridor en de naadloze verbinding op ons logistieke netwerk zijn we in staat om zendingen snel en veilig in heel Europa te verspreiden en klanten een geïntegreerde allesomvattende, deur-tot-deur-oplossing te bieden.”

DB Schenker biedt al full load containervervoer tussen China en Europa over land aan sinds 2011 voor een groot aantal klanten uit verschillende industrieën. Daar is nu de mogelijkheid voor groupage en deelladingen aan toegevoegd. De lijndienst van en naar China is sneller dan zeevracht en goedkoper dan luchtvracht. Daarnaast kent de service volgens DB een snelle en betrouwbare looptijd en verscheidene vertrekken per week.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer