Ga naar hoofdinhoud

Nabuurs haalt Unilever binnen

Sinds begin dit jaar verzorgt Nabuurs voor Unilever de vriesdistributie in België en Luxemburg. De logistieke dienstverlener uit Haps won het contract in een tender waaraan vier partijen deelnamen.

NabuursHet contract betreft de dagelijkse  distributie van Unilever-ijsmerken zoals Magnum, Cornetto, Viennetta en Ben & Jerry’s. Grote retailklanten en de groothandel worden rechtstreeks door Nabuurs beleverd, vanuit een warehouse  in Bergen op Zoom dat wordt gerund door Partner Logistics. Voor kleinere leveringen maakt Nabuurs gebruik van crossdocking in het Belgische Westerlo. In totaal gaat het om 26.000 palletequivalenten op jaarbasis.

Rogier Steenhuis, logistiek account officer van Unilever: “Doorslaggevend bij onze keuze voor Nabuurs was dat zij ook specifieke kennis hebben op het gebied van fijnmazige distributie. Daardoor konden ze een passende, integrale oplossing bieden voor zowel onze grote als onze kleinere klanten. Nabuurs was de enige partij die daar structureel over had nagedacht. Daarnaast heeft duurzaamheid een belangrijke rol gespeeld bij onze keuze.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer