Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe sideloader voor JGT

Containertransporteur JGT ziet de zijlaad-activiteiten gestaag groeien en heeft daarom een 2e multifunctionele container sideloader besteld bij en afgeleverd gekregen van Beltruck uit Susteren.

Sideloader containersOnder de merknaam Niconlift bouwt Beltruck de zelf ontwikkelde zijladers in haar werkplaatsen. Chassis en kranen worden momenteel in Portugal gebouwd waarna volledig hydraulisch systeem, powerpack, bekabeling, veiligheidssysteem, verlichting etc in Maaseik worden gerealiseerd.

Enkele opvallende details zijn het ECAS luchtveersysteem welke is automatisch werkt op de kraanbediening. Bovendien is dit de eerste sideloader met automatische twistlocks op de gooseneck kraan waar maar weinig ruimte is tussen trekker spatbord en onderzijde kraan. Via het touchscreen scherm kan het tarra gewicht van de container worden ingegeven waarna een printopdracht met het totaal & lading. De afnemer krijgt dan een ticket van de chauffeur met alle specificaties van de container.

De Kobus Uitlijngroep verzorgd verder de uitlijning van de trailerassen. Aboma staat in voor de CE- & veiligheidskeuring welke met een certificaat en sticker worden bevestigd.

De capaciteit van deze Niconlift sideloader is 36Ton (125 procent getest op 45Ton) met containers van 20 tot 45Ft HC.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer