Ga naar hoofdinhoud

Raben rijdt nieuwe distributieritten naar Tsjechië en Roemenië

Raben Group breidt zijn netwerk verder uit en heeft twee nieuwe distributielijnen gelanceerd, die Duitsland en de Tsjechië verbinden met Roemenië. Met deze twee extra verbindingen is de transittijd tussen Duitsland (Nurnberg) en Roemenië (Cluj) 72 uur, terwijl de transittijd tussen de Tsjechië (Brno) en Roemenië (Arad) slechts 24 uur is.

De beslissing om directe distributielijnen te creëren vanuit Duitsland en Tsjechië werd gedreven door de toenemende volumes vanuit die twee landen naar Roemenië. Tegelijkertijd waren de vorige lijnen, die een stop deden in Hongarije, onvoldoende voor de toenemende vraag naar transport. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden besloot Raben Group deze twee nieuwe directe lijnen toe te voegen. Dit leidt tot een toename van de operationele capaciteit en een optimalisatie van de transittijd.

“Het uitbreiden van onze distributielijnen met deze twee nieuwe directe verbindingen was een noodzakelijke stap om onze klanten de beste oplossingen te bieden om hun doelstellingen te bereiken. We hopen dat deze directe lijnen tegemoet zullen komen aan de behoeften van onze klanten. Tegelijkertijd zullen ze voldoen aan onze toenemende vraag vanuit Duitsland en de Tsjechië, met versterkte en betere verbindingen tussen deze twee landen en Roemenië”, zei Valentin Storoj, directeur Raben Logistics România.

De belangrijkste voordelen van de extra directe verbindingen zijn een verhoogde veiligheid van de goederen, omdat de handling van de goederen wordt verminderd, evenals een kortere transittijd die het productieproces van de klanten verbetert.

De belangrijkste partners van de extra lijnen zijn voornamelijk afkomstig uit de auto-industrie, maar deze directe verbindingen kunnen tegemoetkomen aan verschillende behoeften van alle Raben-klanten en bieden effectiviteit voor alle betrokken partijen. Samen met deze twee nieuwe lijnen heeft Raben Roemenië nu directe verbindingen met 4 landen: Polen, Duitsland, Italië en Tsjechië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer