Ga naar hoofdinhoud

Thermo King bekroond

Na een reeks uitvoerige tests heeft moederbedrijf Thermo King besloten Thermo King Transportkoeling BV uit te roepen tot Service Dealer of the Year.
ThermoKingBinnen de Thermo King organisatie  is dit een internationaal fel bevochten Award. Directeur Cor van Bergen Bravenboer:  “Wij zijn er ontzettend blij mee want de trofee bewijst dat het Nederlandse team van Thermo King tot het uiterste gaat wanneer klanttevredenheid in het geding is.” Voor de service van Themo King in ons land beschikt men over  twaalf locaties wat volgens Van B ergen Bravenboer betekent dat een klant nooit verder dan een uur van een servicepunt af zit. Volgens het rapport is Thermo King Transportkoeling het meest ervaren in alle aspecten van service, dus in customer care, servicecontracten, Total Kare, telematicasystemen en de bijbehorende installatie en service daarvan, het omgaan met data uit telematica apparatuur en de praktische 24-uur service. Tenslotte roemt het rapport de medewerking van Thermo King Transportkoeling bij de ontwikkeling van de nieuwe SLX koelmachines.
Op de  ontvangt Cor van Bergen Bravenboer (midden) de Service Dealer of The Year Award van Johan van Maercke (links) en Yves Polle (rechts).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer