Vers & Fijn gaat de beebox landelijk bezorgen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Vers & Fijn gaat de beebox landelijk bezorgen

Met ingang van 17 augustus 2015 gaan Vers & Fijn en beebox een samenwerking met elkaar aan en de biologische maaltijdboxen van beebox landelijk distribueren. Vers & Fijn is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in fijnmazige en geconditioneerde distributie en logistiek van food.

VersFijnBeeboxBeebox bezorgt sinds 2012 biologische maaltijden aan huis met puur Hollandse producten. De afgelopen jaren is die markt van biologische producten enorm aan het groeien. Dit betekent dat consumenten niet meer genoegen nemen met enkele biologische producten in de maaltijd. Men wil steeds meer een volledig biologisch eetpatroon, met zoveel mogelijk Nederlandse producten. Beebox heeft voor Vers & Fijn gekozen, vanwege de uitstekende voorwaarden, optimale klantgerichtheid en met name de duurzame wijze van distributie, die qua bedrijfsfilosofie goed aansluit op de kernwaarden van beebox als B Corp onderneming.

Walter Halberstadt, directeur van Beebox: ‘We merken dat er in Nederland veel vraag is naar onze biologische maaltijdboxen. De landelijke bezorging komt voor beebox op een mooi natuurlijk moment en zal onze unieke franchise formule verder versterken. De samenwerking met Vers & Fijn, met haar fijnmazige landelijke distributie netwerk, maakt dit nu mogelijk op een wijze die het beste bij ons past.”

De foodmarkt is enorm in ontwikkeling en zeker de E-commerce food zal de komende jaren een fikse groei realiseren. “De consument stelt steeds hogere eisen aan hun voedsel, van transparantie in de keten tot een beter ambachtelijk en biologisch gezond product, dichtbij geproduceerd. Vers & Fijn biedt de logistieke fijnmazige koelvers oplossingen voor de toekomst,” aldus Leo Nolen directeur van Vers & Fijn. “Een efficiënt distributienetwerk met een goed IT platform is bepalend om uiteindelijk de consument optimaal en klantgericht te leveren,” vult compagnon directeur Muhanad Alsalhi aan.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer