VIDEO – Mercedes-Benz digitaliseert logistiek in bestelautofabriek • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – Mercedes-Benz digitaliseert logistiek in bestelautofabriek

Logistiek in een automobielfabriek is een uiterst complexe taak. Talloze onderdelen en materialen moeten “just in time” op de juiste plaats zijn om de productie niet te laten stagneren en de voertuigen te produceren volgens de individuele wensen van de klant. Mercedes-Benz heeft de logistiek in haar fabriek in Düsseldorf in hoge mate geautomatiseerd.

Waar werknemers vroeger met papier en pen bij de schappen van de magazijnen stonden, heeft moderne, digitaal verbonden technologie haar intrede gedaan. Handscanners en slimme brillen zijn slechts twee van de talrijke digitaal verbonden hulpmiddelen met groot effect: Ze maken processen sneller, veiliger, flexibeler controleerbaar, efficiënter en ontlasten daarmee ook de individuele medewerker.

Samen met de bedrijven ProGlove en Computacenter nemen we in onderstaande video een kijkje in de productie van de fabriek in Düsseldorf en is er inzicht te verkrijgen in de technische ondersteuning waarmee de processen in de logistiek van de fabrieken tegenwoordig nog efficiënter worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer