Lufthansa award voor Dachser Air & Sea Logistics • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Lufthansa award voor Dachser Air & Sea Logistics

Lufthansa Cargo heeft Dachser Air & Sea Logistics in Europa en Afrika de 2014 Lufthansa Cargo Quality Award Europe & Africa toegekend. De award bekroont de hoge kwaliteit van de logistiek dienstverlener. Dachser heeft daarmee van alle deelnemende transport- en logistiekbedrijven de hoogste mate van betrouwbaarheid bij boekingen. 

Dachser_LH_Cargo_AwardEen belangrijk criterium voor de toekenning van de award is voor Lufthansa de ´flown as planned´-performance. Dit omvat in het bijzonder de boekingskwaliteit, minimale no-show prijzen en het voldoen aan de Cargo 2000 RCS-indicator (shipment received from shipper/forwarder). Deze criteria heeft Lufthansa maandelijks gemeten en onderscheidt nu de drie partners met de beste prestaties. In de categorie van de expediteurs en logistiek dienstverleners, die in Europa/Afrika maandelijks met minstens 200 zendingen onder Air Waybill met Lufthansa Cargo gevlogen hebben, bereikte Dachser Air & Sea Logistics de toppositie.

“Bij Dachser heeft kwaliteit de hoogste prioriteit”, zegt Thomas Krüger, Regional Manager North Central Europe bij Dachser Air & Sea Logistics. “Deze award bewijst dat we ons huiswerk gedaan hebben.” Krüger nam de award namens alle medewerkers in ontvangst tijdens de ceremonie die deel uitmaakte van de Lufthansa Cargo Forum voor Europa en Afrika 2014.

Ook Aat van der Meer, Managing Director van Dachser Benelux, is trots op de toekenning van de award. “Een mooie erkenning van onze luchtvrachtdivisie”, zegt hij. “Ook in de Benelux worden de luchtvrachtactiviteiten steeds belangrijker. Onder andere om die reden hebben we vorig jaar besloten al onze activiteiten, wegtransport en lucht- en zeevracht, in deze regio krachtiger te bundelen. Dit biedt vele voordelen voor onze klanten, die hun vragen nu bij één contactpersoon kunnen neerleggen. Dat houdt de lijnen kort en werkt bovendien een stuk efficiënter.” In de Benelux zijn drie luchtvrachtkantoren gevestigd: in Brussel, Maastricht en op Schiphol.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer