Ga naar hoofdinhoud

Ewald Raben Pools ondernemer van het jaar

Ewald Raben, CEO van de Raben Group, is in Polen uitgeroepen tot de winnaar van de “Ernst & Young Award” voor de ondernemer van het jaar. Dit gebeurde afgelopen donderdag op een gala in Warschau. Dit jaar was het een bijzondere editie, omdat het al voor de tiende keer werd georganiseerd in Polen.

Ewald Raben in de prijzenEen onafhankelijke jury selecteerde de beste ondernemer op basis van de volgende criteria: ondernemerschap, strategie, internationale operaties, innovatie, omgang met medewerkers en de omgeving.

“Ik ben enorm trots en echt blij, dat ik de onderscheiding van Ondernemer van het Jaar in ontvangst heb mogen nemen. Dit betekent, dat ons bedrijf, het management en de medewerkers zich in de juiste richting ontwikkelen en zij onze bedrijfswaarden en bedrijfsstrategie in praktijk brengen. De wedstrijd bevorderd houdingen en gedragingen, die heel natuurlijk zijn in mijn zakelijke omgeving. Ondernemerschap is één van de bedrijfswaarden van de Raben Group en wij willen, dat onze medewerkers ondernemers zijn op hun eigen werkplek. Zonder innovatie kan de moderne, zakelijke wereld, inclusief de logistieke sector, niet bestaan. Het uitvoeren van onze activiteiten op een verantwoorde manier is voor ons van groot belang, inclusief de zorg voor onze omgeving en het milieu. De ervaring van de 10 landen waar we zaken doen, is nuttig in het dagelijks werk”, aldus Raben. 

“Ondernemerschap, visie en passie, en efficiënt management. De ontwikkeling van een logistiek netwerk wat bijna heel Europa bedient, met de  superieure bedrijfswaarden passie, klantgerichtheid, professionaliteit en betrouwbaarheid”, zo klinkt de beslissing van de jury om Ewald Raben te onderscheiden met de titel ‘Ondernemer van 2012′. De onderscheiding werd uitgereikt door de voorzitter van de jury Minister President Jan Krzysztof Bielecki. 

Ewald Raben zal Polen vertegenwoordigen tijdens het “Ernst & Young World Entrepreneur
of the Year Awards” in Monte Carlo in juni 2013. Hier zal de competitie worden aangegaan met de beste ondernemers uit 50 landen. De winnaars van de nationale edities zullen gaan strijden om de prestigeuze overall titel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer