Ga naar hoofdinhoud

Foto’s: Fliegl LZV dolly’s voor Hebra Containervervoer

Hebra Containervervoer uit Rotterdam heeft de eerste LZV dolly´s van Fliegl afgeleverd gekregen. Het zijn de eerste Fliegl dolly´s in Nederland en werden door de nieuwe importeur BFK Trailers B.V afgeleverd. De dolly´s zijn ingezet in het containertransport en zijn gekoppeld aan diverse containerchassis achter 4-assige Scania motorwagens.

Fliegl LZV voor HebraDe vloot van Hebra krijgt hierdoor een extra efficiënte uitbreiding, want naast de nieuwe aanwinst bestaat de totale vloot uit 45 trekkende eenheden en 75 stuks getrokken materiaal. In de nieuwe combinaties kunnen nu bijvoorbeeld drie 20 voeters in een keer worden meegenomen. Deze 50 procents uitbreiding t.o.v. de reguliere inzet maakt de investeringen in dit nieuwe materiaal volgens Hebra meer dan verantwoord.

Voor het dit jaar 30 jarig bestaande Hebra Containervervoer is het een nieuw vervoersconcept. Met de aankoop wil het bedrijf aantonen de toekomst aan te kunnen en ondersteunt het tevens hiermede de goede intenties voor wat betreft het milieu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer