Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe directie Theo Mulder bv

Vanaf 1913 zijn duizenden vrachtwagens door Theo Mulder bv voorzien van nieuwe laadbakken, koeling en reclame. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer. Het bedrijf uit Rijnsburg biedt binnen- en buitenlandse transporteurs uiteenlopende transportoplossingen. “Op één locatie en binnen één dagdeel kunnen zij bij ons terecht voor hun gehele wagenpark”, aldus de nieuwe directie Michael, Ferry en Peter Mulder.

Theo Mulder directie“Wij bieden onze regionale en buitenlandse klanten uit diverse werkgebieden, zoals sierteelt, maar ook horeca, groenten, fruit, vis en distributietransport een one-stop-shopping service”, zegt algemeen directeur Michael Mulder. “Wij verzorgen voor uiteenlopende klanten het gehele wagenpark. Van schadereparaties, onderhoud aan laadkleppen en koelmachines tot APK-keuringen en het spuitwerk. Hun wagenpark is op deze manier zo kort mogelijk van de weg, waardoor onze klanten efficiënt kunnen werken. Eventueel vervolgen zij hun weg met een van onze huurwagens. Bij nieuw aan te schaffen voertuigen begeleiden wij de klant in het gehele aankooptraject. Zoals een complete laadbak klantspecifiek op maat geproduceerd. Inclusief laadklep-, verwarming- en/of koelsystemen. Eventueel compleet met een nieuw chassis af fabriek, maar ook voor jong gebruikte of tweedehands voertuigen via onze afdeling Handel & Verhuur.”

Technische oplossingen

Theo Mulder carrosseriebouwTheo Mulder bv onderzoekt continue nieuwe mogelijkheden binnen de transportwereld die kosten besparen en het milieu ontzien. De moderne technieken van vandaag gaan ook verder dan ooit. Van duurzame materialen als RVS en polyester, tot de beste las- en lijmtechnieken. Vanaf 1913 zijn duizenden vrachtwagens door Theo Mulder bv voorzien van nieuwe laadbakken, koeling en reclame. Door Nederland en Europa verzorgen deze vrachtwagens uiteenlopende transporten, zoals bloemen en planten, maar ook groente en fruit, vis en horecabenodigdheden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer