Ga naar hoofdinhoud

ORTEC genomineerd als National Champion voor de European Business Awards 2013/14

ORTEC Consulting Group is genomineerd als ‘National Champion’ in het kader van de European Business Awards 2013/14. Als zodanig zal ORTEC Consulting Group tijdens deze competitie Nederland vertegenwoordigen. Om een dergelijk niveau bij de European Business Awards te bereiken moest ORTEC het opnemen tegen topondernemingen. De ORTEC Consulting Group is genomineerd in de categorie ‘The Millicom Award for Environmental & Corporate Sustainability’.
Ortec Map&RouteVanuit een veranderende zakelijke benadering wordt bij de prijs voor het Milieu en verantwoord Ondernemen gekeken naar bedrijfsactiviteiten in sociaal, cultureel, economisch en milieuverband. ORTEC heeft haar nominatie te danken aan haar programma voor sociale verantwoordelijkheid: Optimize The World. De onderneming geeft hierin blijk van grote waardering voor consumenten en medewerkers en van het streven naar een verantwoorde milieuaanpak bij al haar projecten. Vanuit deze benadering opereert ORTEC transparant en stimuleert zij de ontwikkeling van haar medewerkers met behulp van een speciaal programma. ORTEC gelooft erin dat gelukkige en tevreden medewerkers de sleutel vormen voor het behalen van zakelijke doelen en het realiseren van economische groei voor een onderneming.
“We zijn ongelooflijk trots op onze nominatie als National Champion,” verklaarde Michael van Duijn, CEO bij ORTEC Consulting Group. “Het is een eer erkenning te krijgen voor ons uitgebreide Social Responsibility Program.” Michael van Duijn geeft toe: “Het blijft nog steeds een uitdaging om de award te winnen. Volgens informatie over de organisatie zijn er 526 National Champions, die 31 landen uit heel Europa vertegenwoordigen. In Nederland hebben we 15 National Champions. Maar we zijn al heel ver gekomen. Zeker als je bedenkt dat er zich aanvankelijk meer dan 17.000 bedrijven hebben aangemeld bij de toelatingscommissie van de EBA. Dat we de titel ‘National Champion’ hebben weten te behalen is op zich al een enorme prestatie.”
 Als National Champion zal ORTEC verder strijden in de tweede fase van de competitie, waarbij succesvolle organisaties worden geselecteerd voor de Ruban d’Honneur-status. Een voorwaarde om naar de tweede fase van de competitie door te gaan, is dat alle National Champions een video-item tonen, dat door een professionele jury wordt beoordeeld.
Sinds 2007 heeft de European Business Awards haar licht doen schijnen over de meest innovatieve bedrijven in Europa door het promoten van succes, innovatie en ethiek binnen het Europese bedrijfsleven. In 2011 waren bij de EBAs meer dan 15.000 organisaties in meer dan 30 landen betrokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer