Ga naar hoofdinhoud

Müller zet in op E-fulfilment

Müller Fresh Food Logistics is sinds kort actief in E-fulfilment. Dat houdt dat de logistieke dienstverlener de complete logistiek voor webverkopers organiseert, in het geval van MFFL speciaal voor webshops die levensmiddelen verkopen. Nieuwe klanten zijn nu WillemenDrees.nl en Verrastas.nl.

pakketvervoerAls specialist in de logistiek van koelvers- en diepgevroren levensmiddelen verricht Müller steeds meer toegevoegde waarde logistiek zoals verpakkingsactiviteiten, labelen, THT spuiten, display-bouw, stukspicking, EDI berichtgeving en emballagebeheer. Müller ziet de online voedingsmiddelenmarkt sterk stijgen en ambieert een duurzame en belangrijke rol in de logistiek van koel-verse- en diepvriesvoeding richting de consument en foodservice.

WillemenDrees.nl is een initiatief van Willem Treep en Drees Peter van de Bosch. Zij hebben dit jaar respectievelijk de 12e en 34e plaats in de Duurzame top 100 van Trouw bereikt. Willem&Drees leveren sinds 2009 aan supermarkten en foodservice. Het gaat dan om lokale en veelal biologische voedingsmiddelen. In eerste instantie groente en fruit, maar sinds de opening van de webwinkel ook zuivel, vlees en andere productgroepen. Müller verzorgt de orderpicking voor de webwinkel en de postcodeloterij voor Willem&Drees.

Verrastas.nl is een nieuwe website waar de consument verrassende pakketten kan bestellen. Iets voor jezelf of als geschenk voor een ander. Een Sarah of Abraham geschenkpakket, een pakket voor een compleet jongens- of meisjes verjaardagsfeestje of een bureaudecoratieset. De komende maanden zal Verrastas.nl nog vele pakketten toevoegen aan haar assortiment. Voor dit initiatief zal Müller Fresh Food Logistics de logistiek gaan verzorgen. Het ontvangen van de orders en het verpakken en verzenden van de pakketten valt geheel onder de dienstverlening van Müller Fresh Food Logistics.

1e-1Müller Fresh Food Logistics heeft onlangs ook het wagenpark vernieuwd. Er is door Müller een order geplaats van 20 DAF CF trekkers bij Bakker Bedrijfswagens in Apeldoorn. Deze serie trekkers dienen alle voor de feestdagen operationeel te zijn. In deze periode is het voor Müller Fresh Food Logistics van belang om een hoge inzetgraad te hebben. Tijdens de feestdagen wordt immers veel gegeten en gedronken. De bevoorrading bij alle klanten moet dan ook tijdig geregeld zijn. Het was dan ook noodzaak dat de auto’s zo spoedig mogelijk ingezet konden worden. Met de hulp van beide werkplaatsen, Bakker Bedrijfswagens Apeldoorn en European Truck and Trailer care zijn deze auto’s binnen no-time opgebouwd en ingezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer