Ga naar hoofdinhoud

DB Schenker breidt uit in Oost-Europa

Door de recente overname van het Roemeense expeditiebedrijf S.C. Romtrans S.A. is DB Schenker marktleider geworden op het gebied van transport en logistiek in Roemenië. Hiermee is ook de positie van het bedrijf substantieel versterkt in de Oost-Europese groeimarkt.

DB Schenker - Romtrans (roemenië)“Terwijl andere transportbedrijven hun vertrekfrequentie verminderen, kunnen wij nu dagelijkse groupagevertrekken naar de belangrijke economische regio’s aanbieden met scherpe looptijden en volledige transparantie via ons integrale tracking- en E-POD-systeem”, aldus John Scherpenborg, directeur landtransport Schenker. “Zelfs in het huidige moeilijke economische klimaat, blijft Roemenië een van de snelst groeiende economische regio’s in de EU en derhalve prioriteitsmarkt voor DB Schenker. Vooral in het noordwesten is veel handel en industrie met een binding met Nederland te vinden. Ons uitgebreide netwerk en de nieuwe locaties bieden onze klanten een uitstekend antwoord voor een goede internationale dekking.”
DB Schenker biedt een fijnmazig netwerk in Roemenië, niet alleen in landtransport, inclusief railactiviteiten, maar ook voor lucht- en zeevracht. De negen Romtrans-vestigingen met circa 1.500 medewerkers zijn onderdeel van het wereldwijde DB Schenker netwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer