Ga naar hoofdinhoud

Farm Trans gaat multimodaal

De Farm Trans Group gaat van start met multimodale transportactiviteiten. Deze activiteiten zullen operationeel worden uitgevoerd door 2B shipping te Moerdijk.

Farm Trans2B shipping is een nieuw opgerichte businessunit binnen de Farm Trans  Group Moerdijk. 2B Shipping BV heeft per onmiddellijke ingang 45 ft reefercontainers ter beschikking om via Shortsea verbindingen de transporten tussen Rotterdam en Gdynia, Polen uit te voeren. Aan de Poolse zijde zal nauw worden samengewerkt met het bestaande kantoor van Farm Trans Polska in Lebork, Polen.

In het kader van duurzaamheid en M.V.O. wordt hierdoor de CO2 uitstoot aanzienlijk teruggedrongen en worden het aantal wegkilometers gereduceerd.

2b ShippingDoor de acquisitie van Taale containertransport Middelharnis eerder dit jaar en door de activiteiten van 2B Shipping aan te sluiten op de reeds aanwezige uitgebreide netwerken van Farm Trans in West-Europa en van FTT in Engeland is de Farm Trans Group naar eigen zeggen uitgegroeid tot een logistieke dienstverlener die haar klantenbestand op alle gebieden en in alle gewenste vormen kan bedienen.

De Farm Trans Group beschikt over ruim 200 vrachtwagens en 250 medewerkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer