P&O Ferrymasters knoopt Boedapest aan Duisburg en Rotterdam • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

P&O Ferrymasters knoopt Boedapest aan Duisburg en Rotterdam

P&O Ferrymasters breidt zijn intermodale netwerk uit met diensten van Boedapest naar Rotterdam in Nederland en Duisburg in Duitsland. Het toch al aanzienlijke netwerk van het bedrijf biedt nu verder verbindingen, in beide richtingen, tussen deze drie vitale Europese transportknooppunten en het Verenigd Koninkrijk, en levert efficiënt, duurzaam en kosteneffectief intermodaal vervoer.

Deze uitbreiding markeert de laatste stap in de oostwaartse uitbreiding van P&O Ferrymasters, die zijn spoorhubs in Roemenië en Hongarije verbindt met wereldwijde maritieme diensten in Rotterdam en de shortseaverbindingen in Duisburg, ’s werelds grootste binnenland haven.

John Freyne, Intermodale Business Development Manager van P & O Ferrymasters: ” Het is het bestaansrecht van P&O Ferrymasters om supply chain-uitdagingen op te lossen en we zijn verheugd om onze tweede nieuwe intermodale service van 2019 aan te kondigen, die Budapest verbindt met de Benelux, het Ruhrgebied en het Verenigd Koninkrijk. Door onze faciliteiten in heel Europa te gebruiken, kunnen we nu elk deel van het continent bereiken met onze uiterst efficiënte en kosteneffectieve operaties. Met deze nieuwe service kunnen we nog meer logistieke uitdagingen voor onze klanten oplossen. “

Deze nieuwe dienst maakt gebruik van bestaande spoorroutes via een spoorpartner en opereert met 45 voets PW containers van P&O Ferrymasters met een maximaal laadvermogen van 23,5 ton voor alle soorten geconditioneerde goederen. Er zijn zes ritten per week in elke richting tussen Boedapest en Rotterdam, met een stop in Duisburg. De transittijd tussen Boedapest en zowel Duisburg als Rotterdam is twee dagen en de transittijd tussen Boedapest en de Britse havens is drie of vier dagen, afhankelijk van de bestemming.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer