Ga naar hoofdinhoud

Unico Logistics naar Venlo

Unico Logistics, een Koreaanse logistieke dienstverlener, heeft een vestiging geopend in Venlo. Het bedrijf zit naast de ECT Terminal op Venlo Trade Port. Unico oriënteert zich op Oost-Europa, met name Rusland.

Unico LogisticsUnico Logistics heeft ook nieuwe vestigingen in Tsjechië, Slowakije en Polen. Het bedrijf biedt in haar dienstverlening multimodale vervoersconcepten aan, met de nadruk op railvervoer met eigen containers. Tot de plannen behoort ook een wekelijkse lijndienst van Nederland en Duitsland naar Moskou en verder. Unico staat pas aan het begin van de marktactiviteiten in West-Europa en zal ook een Europees werkend sales team en CRM-systeem in het leven roepen. Daarnaast is men druk doende om voor klanten activiteiten in Noord & West-Afrika en Zuid-Amerika te ontwikkelen.

Unico heeft vijf vestigingsplaatsen in Nederland, België en Duitsland vergeleken en koos voor Venlo vanwege de strategische ligging op het kruispunt van de A67 en de A73 en de multimodale mogelijkheden van de ECT terminal. De vestiging van Unico in Venlo kwam mede tot stand in nauwe samenwerking met LIOF en de gemeente Venlo.

Bron: Limburgse Courant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer