Ga naar hoofdinhoud

NACHON ERP slaat aan

Jooren Transporten uit Oudekerk a/d Amstel stapt over van NACHON TMS naar het ERP-systeem van deze leverancier. Daarmee hebben inmiddels negen bedrijven gekozen voor NACHON ERP, dat eind 2009 werd geïntroduceerd.

Jooren Transporten verzorgt dagelijks het transport van distributiegoederen voor Detailresult Logistiek. “Een belangrijk aspect bij de implementatie van NACHON ERP wordt dan ook de koppeling van verschillende systemen om de uitwisseling van orders zo soepel mogelijk te laten verlopen”, vertelt Mattanja in ’t Veld, Business Development Manager bij NACHON Automatisering. Hij geeft aan dat er van de negen ERP-klanten er nu zeven volop bezig zijn met het proces van live gaan. “Zonder terughoudendheid kunnen we daarvan zeggen dat het veel werk is”, zegt In ‘t Veld. “Zowel voor de klanten als voor ons. Nieuwe functionaliteiten worden in gebruik genomen, vaak voor de eerste keer. Logisch dat er dan een periode ontstaat waarin we meer dan gemiddeld issues moeten fixen en de klant op locatie moeten helpen. Niet te onderschatten is ook de impact op de organisatie als een nieuw ERP-systeem in gebruik wordt genomen. Gebruikers moeten aan de slag met een voor hun nieuw systeem, dat anders werkt dan de systemen waar ze voorheen mee werkten. Dit gegeven moet voldoende ruimte krijgen in het proces. Het duurt al snel enkele weken voordat nieuwe manieren van werken beginnen te wennen en de resultaten van de keuze voor NACHON ERP zichtbaar worden”

Op donderdag 24 maart a.s. organiseert NACHON voor geïnteresseerden in het ERP-systeem ook een informatiemiddag op Kasteel Staverden in Staverden (Ermelo). Aanmelden kan via www.nachon.nl.

Bron: Nachon

Nachon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer