Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe 130 tons Kässbohrer voor Reiser

Het Duitse speciaal transportbedrijf Reiser Schwertransport nam onlangs een nieuwe Kässbohrer 8-assige hydraulische gestuurde semi-dieplader K.SLH 8 in gebruik. De aflevering vond plaats bij Kässbohrer Fahrzeugwerke GmbH in Goch, Duitsland.

Kässbohrer Goch-SLH8

Met een transport capaciteit van 130 ton, is de nieuwe Kässbohrer 8-assige hydraulische gestuurde low-bed K.SLH 8, geschikt voor alle types van zwaar transport. Met een zwanenhals-capaciteit van 34 ton en hydraulische vering, biedt de K.SLH 8 een effectieve en veilige verdeling van de last. Daarbij zorgt de hydraulische besturing voor maximale manoeuvreerbaarheid, vooral bij smalle en lastige bochten. Verder is deze semi-dieplader te verlengen tot 18 meter.

Stephan Reiser, directeur van Reiser Schwertransport, hoorde van een bevriend transporteur over de positieve ervaringen van de Kässbohrer low-beds in zijn vloot. Reiser Schwertransport heeft een moderne vloot en vervoert goederen en speciaal transport in Duitsland, maar tevens een groot gedeelte in Europa, waaronder de Benelux.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer