Nieuwe meelooppallettrucks van UniCarrier • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe meelooppallettrucks van UniCarrier

Met de MDW en de MDE presenteert UniCarriers voor het eerst een elektrische meelooppallettruck met een centraal geplaatste dissel en middenwiel. Mede dankzij de hefhoogtes van 220 mm, resp. 735 mm, presteren deze pallettrucks gemakkelijk op steile en oneffen vloeren, kortom de truck verplaatst uw goederen veilig. De nieuwe elektrische meelooppallettrucks zijn geschikt voor binnen en buiten gebruik en per direct leverbaar.

De compacte elektrische meelooppallettrucks zijn bijzonder veelzijdig en breed inzetbaar. Geschikt voor diverse toepassingen als het interne transport op de korte afstand, het order verzamelen en geschikt voor gebruik op de vrachtauto. Voor dit marktsegment biedt UniCarriers een brede range aan diverse modellen, voor iedere toepassing een geschikte pallettruck. Naast de bestaande range elektrische pallettrucks met excentrisch (uit het midden) geplaatste dissels, zijn de compacte MDW en MDE modellen een welkome aanvulling op de productportfolio. De dissel heeft ergonomisch vormgegeven handgrepen, voorzien van anti slip en de bedieningselementen bevinden zich direct binnen handbereik van de gebruiker.

De MDW is een klassieker met een maximumsnelheid van 6 km/h en keuze uit een 1600, 1800 of een 2000 kg uitvoering. De hefhoogte van 220 mm is toonaangevend in het elektrische pallettrucks segment. Deze hefhoogte maakt de truck bij uitstek geschikt om op steile hellingen en oneffen oppervlakken goederen eenvoudig, snel en veilig te verplaatsen, zelfs wanneer de pallets beschadigd zijn. Met de optionele 375 Ah batterijcapaciteit is de MDW de ideale oplossing voor het snel laden en lossen van vrachtwagens. De MDE is geschikt voor lasten tot 2000 kg en heeft een restdraagvermogen van 700 kg bij de maximale hefhoogte van 735 mm. Tijdens het orderpicken kan de gebruiker de pallet op een ergonomische werkhoogte brengen. Beide modellen beschikken over twee prestatiemodi, te activeren via de hoofdschakelaar, zodat men kan kiezen voor een lager energieverbruik.

Om de trucks optimaal geschikt te maken voor de gewenste toepassing, kan de basis truck worden aangevuld met diverse opties. Zoals een diepvriesuitvoering voor het werken tot –35° C, een beugel om accessoires aan te bevestigen, een laststeunrek en LED werklampen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer