Nieuwe railverbinding met München • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe railverbinding met München

European Gateway Services (EGS), onderdeel van Hutchison Ports ECT Rotterdam, start samen met partners een nieuwe railverbinding tussen Rotterdam en München. De nieuwe railverbinding vervangt de bestaande verbinding met München en versterkt het railproduct tussen München en Rotterdam.

De nieuwe verbinding kent een aantal wijzigingen t.o.v. de oorspronkelijke verbinding, waardoor de kwaliteit en de betrouwbaarheid verder verbetert. Op de Maasvlakte worden zowel Hutchison Ports ECT Delta als Hutchison Ports ECT Euromax door alle treinen aangelopen en zijn directe verbindingen met de overige terminals mogelijk o.b.v. port transfers. Daarnaast wordt de cargo closingtijd aantrekkelijker. De frequentie van drie keer per week, evenals de bestaande aankomstdagen in München (Ma, Wo, Vr), blijven ongewijzigd.

Een van de nieuwe partners is tractieleverancier BoxXpress; een gerenommeerde spoorwegonderneming in Duitsland, waardoor EGS een grote mate van betrouwbaarheid kan leveren.

Naast deze nieuwe samenwerking op München verbindt EGS in Beieren ook Neurenberg met Rotterdam. In eigen regie biedt European Gateway Services drie vertrekken per week aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer