Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe trailerbanden bij GoodYear

Goodyear vult zijn TreadMax-gamma van premium warmvernieuwingsbanden aan met twee nieuwe trailerbanden. Voortaan kunnen de TreadMax MST II en TreadMax RHT II respectievelijk worden ingezet voor gemengd gebruik en regionaal transport.

Goodyear RHT II TreadmaxDe nieuwe TreadMax RHT II (links) is beschikbaar in de maat 385/55R22.5 en vult de huidige TreadMax RHT II 385/65R22.5-trailerband aan. Daarmee vervoegt dit nieuwe product het al uitgebreide Goodyear-gamma van premium warmvernieuwingsbanden voor regionaal trailertransport. Het TreadMax-gamma voor regionaal transport voorziet bovendien de populairste maten van de TreadMax RHS II voor alle wielposities en de TreadMax RHD II-trekasband, inclusief 19,5″-velgmaten. Deze band is eveneneens verkrijgbaar als warmvernieuwingsband op eigen karkas waardoor de klant enkel de prijs voor het vernieuwingsproces betaalt.
Treadmax Goodyear MST IIDe TreadMax MST II (rechts) is beschikbaar in de maat 385/65R22.5 en vervoegt de huidige TreadMax MSS II voor alle wielposities en de TreadMax MSD II-trekasband. Dit vernieuwingsgamma voor gemengd gebruik richt zich voornamelijk op voertuigen die vaak offroad-terreinen – zoals bouwwerven of mijnen – moeten trotseren. Het ontwerp en de constructie van deze banden garanderen een uitstekende duurzaamheid en dito tractie in alle omstandigheden. Het TreadMax-gamma voor gemengd gebruik is beschikbaar in de populairste bandenmaten. Hiermee biedt Goodyear voor deze sector voortaan een vernieuwingsoplossing aan en dit zelfs middels warmvernieuwing op eigen karkas waardoor de transporteur enkel nog de prijs voor het vernieuwingsproces betaalt.
Ook deze nieuwe warmvernieuwingsbanden worden door Goodyear zelf geproduceerd en dit volgens het warmvernieuwingsproces. Daarvoor worden uitsluitend Goodyear-karkassen met de nieuwste technologieën gebruikt alsook dezelfde rubbersamenstellingen en loopvlakprofielen als van hun nieuwe tegenhangers. Het “Multiple Life Concept” (nieuwe band – herprofilering – vernieuwing – herprofilering) van de TreadMax warmvernieuwingsproducten drukt  volgens Goodyear de kosten van fleets terwijl die toch kunnen rekenen op prestatieparameters die die van nieuwe banden  evenaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer