Nieuwe truckstop in Calais operationeel • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe truckstop in Calais operationeel

De nieuwe Nederlands-Franse truckstop All4Trucks in Calais is operationeel.

All4Trucks biedt de transporteur een bijna waterdicht beveiligd parkeerterrein aan met permanente surveillance van security guards , continue video controle van  chauffeurs en vrachtwagens, kentekenregistratie aan voor en achterzijde van zowel binnenkomende als vertrekkende vrachtwagens en een permanent contact met de politie. Toegang tot het afgesloten terrein vindt plaats via sluizen, het terrein is uitsluitend en alleen toegankelijk voor vrachtwagens en alle diensten worden aangeboden in een veilig en voor derden afgeschermd gebied. Daarnaast biedt men een hele serie faciliteiten zoals één tankstation met meerdere merken brandstof. Op één locatie worden vrijwel alle internationale brandstofkaarten direct aan de pomp geaccepteerd. Tevens wordt AdBlue en rode gasolie worden aangeboden. Er zijn 14 opstelplaatsen met high speed pompen.
De faciliteit biedt 310 parkeerplaatsen, een restaurant met 200 zitplaatsen, een bar, automaten voor snacks, warme en koude dranken, een shop van 300 m2, een geldautomaat, persoonlijke verzorging (douche, toiletten, wasmachine en droger), Eurovignet en ruime mogelijkheid tot communicatie (internet/WiFi, fax en telefoon).
All4Trucks BV, een initiatief van een groep Nederlandse en Franse investeerders met ervaring op het gebied van transport, logistiek en brandstofdistributie. CEO Ton Barten van All4Trucks BV wijst erop dat alles is gerealiseerd op eigen kracht en dus zonder subsidies.
All4Trucks heeft het plan om twintig vergelijkbare projecten te realiseren op strategische locaties in Europa.

Bron: all4trucks

Eerdere berichten over all4trucks:

Nieuwe truckstops in Europa

EVO wil stimulering veilige parkings

all

 

all

 

all

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer