Ga naar hoofdinhoud

Nijhof-Wassink herstructureert transportactiviteiten

Transportbedrijf en logistiek dienstverlener Nijhof-Wassink voert belangrijke wijzigingen door in haar organisatiestructuur. Vanaf 1 september worden de activiteiten ondergebracht in twee aparte divisies: Chemical Logistics en Feed Logistics. Elke divisie krijgt een eigen manager.

nijhoff-wassinkDe divisie Chemical Logistics wordt geleid door Wijnand Hendrikse en heeft vier afdelingen: Dry Bulk Logistics, Liquid Bulk Logistics, Fuel Distribution en Warehousing & Value Added Logistics. Deze divisies hebben de focus op de chemische industrie, dus het clusteren van activiteiten is volgens Nijhof-Wassink een logische beslissing.

De divisie Feed Logistics komt onder leiding van Martin Schoemaker. Feed Logistics bestaat uit alle mengvoederactiviteiten, zowel op het gebied van distributie als planning en VMI, ondergebracht en uitgevoerd door SilFit. Deze activiteiten zijn volgens Nijhof-Wassink de afgelopen jaren zeer snel gegroeid en wordt verwacht nog verder te expanderen. Nijhof-Wassink beschikt over een sterk netwerk in de Benelux, dat zich uitstrekt tot in Duitsland. De vestigingen in Polen en Hongarije reiken tot in Roemenië. De groei in deze divisie freddy_nijhofvraagt sterk leiderschap en het bedrijf is er van overtuigd dat Martin Schoemaker de juiste man op de juiste plek is. Schoemaker gaat ook deel uitmaken van de dagelijkse algemene leiding van Nijhof-Wassink, naast managing director Freddy Nijhof (op de foto). Dit managementteam wordt ondersteund door Marcel ten Dam (Finance & Control), Gert-Jan Hemme (Human Resources) en Jean Pierre Wander (Business Improvement).

Deze laatste afdeling is een nieuwe binnen Nijhof-Wassink. Als gevolg van de immer veranderende marktomstandigheden en klantenwensen en de wens te kunnen voldoen aan groeiambities van Nijhof-Wassink is besloten Business Improvement in het leven te roepen. Hier wordt op strategisch niveau gewerkt aan diverse disciplines, Business Development, SHEQ (Safety, Health, Environment & Quality), BBS (Behavior Based Safety) en Customer Services. Jean-Pierre Wander en zijn team zullen de divisies Chemical Logistics en Feed Logistics ondersteunen waar het gaat om productontwikkeling, marktsegmentatie en acquisitie.

“Met deze nieuwe structuur verstevigen we onze basis en stellen we onszelf in staat verder te groeien”, aldus managing director Freddy Nijhof.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer