Ga naar hoofdinhoud

Kijk TTM.nl Talk nu terug!

Met de zomer (bijna) achter de rug is het tijd voor de tweede editie van TTM.nl Talk, de online talkshow die helemaal over de Nederlandse transportsector gaat. De tweede TTM.nl Talk werd live uitgezonden op dinsdag 15 september, om 12.30 uur ’s middags. Thema: ‘Waterstof in het wegtransport, hoe dan?’

De ene na de andere truckfabrikant maakt de blits met een waterstoftruck. De een rijdt al proef, de ander moet de eerste nog op de weg krijgen. In Nederland moeten er in 2025 1000 waterstoftrucks rijden. Da’s al over vijf jaar. Hoe gaat dat gebeuren en vooral, waar gaan we tanken?

In 45 minuten praat TTM.nl Talk u helemaal bij over wat de kansen van waterstof in het wegtransport in Nederland zijn. De eerste TTM.nl Talk vond plaats op 30 juni jl. en werd zeer goed ontvangen en bekeken.

TTM.nl hoofdredacteur en presentator Arjan Velthoven ontvangt in TTM.nl Talk dit keer drie gasten. Dat zijn Marie-José Baartmans, directeur-eigenaar van Breytner Transport uit Rotterdam, Max Holthausen, managing director Hyzon Motors Europe en Diederick Luijten, vice-president Hydrogen Energy bij Air Liquide.

TTM.nl Talk is dan wel een talkshow, de kijker hoeft niet bang te zijn alleen maar te kijken naar ‘pratende hoofden’. In de studio is techniek aanwezig om video’s te vertonen, maar ook om de interactie op te zoeken met de kijker. En TTM.nl Talk zou niet echt TTM.nl zijn als niet ook het laatste nieuws uit de transportbranche aanwezig zou zijn.

Inschrijven om (gratis) te kijken naar TTM.nl Talk is per direct mogelijk via www.ttm.nl/talk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer