Ga naar hoofdinhoud

Overnames in Brabant

Van den Heuvel Logistiek uit Uden heeft per vandaag alle activiteiten van W. Heurkens Transport uit Oss overgenomen. Vortex Transport Services uit Venray werd overgenomen door Remco Vos van De Klok.

VortexPer vandaag (woensdag 1 juni) heeft transportondernemer Remco Vos de activiteiten van de firma Vortex Transport Services uit Venray overgenomen. De activiteiten zullen worden voortgezet onder de naam Vortex Logistics. Vortex Logistics is actief op Groupage Transporten naar Duitsland en Frankrijk en beschikt in haar  vestigingen in Venray en Genk over 35.000m2 aan logistieke panden, beschikbaar voor hoogwaardige warehousingdiensten. De jaaromzet bedraagt ruim 13 miljoen Euro. In de toekomst zullen back office activiteiten worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met zusterlocatie De Klok Logistics in Nijmegen. Door de overname bestaat de groep nu uit 2 bedrijven op 3 locaties: Nijmegen, Venray en Genk. Het bedrijf werkt met ruim 200 medewerkers aan een nieuwe basis en beschikt hierbij over meer dan 150 voertuigen en evenzoveel (mega-) trailers. Jaaromzet is ruim 28 miljoen Euro. 

heurkensDe zes wagens en de zes medewerkers van Transportbedrijf Heurkens uit Oss gaan over naar Van den Heuvel Logistiek uit Uden. Heurkens in Oss stopt als bedrijf. De onderneming is specialist in volumetransporten in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Het Udense logistieke concern beschikt door de overname de middelen om -naast de al bestaande 24-uurs palletdistributie door de gehele Benelux- de service in Europa verder uit te breiden met volumetransporten. Het wagenpark van Van den Heuvel omvat 85 vrachtwagens, er werken 180 medewerkers. De magazijnruimte meet 22.000 vierkante meter.

Bron: Brabants Dagblad en Vortex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer