26 nieuwe reserveerbare parkings in Duitsland • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

26 nieuwe reserveerbare parkings in Duitsland

foto ter illustratie

Truck Parking Europe heeft 26 reserveerbare parkeerlocaties voor vrachtwagens in Duitsland toegevoegd aan haar netwerk. Het gaat om 22 locaties bij veilige en goedgekeurde depots en vier Autohoven. Door deze zet, in samenwerking met Park-your-truck, wordt het groeiende netwerk van het bedrijf verder uitgebreid. Duitsland  overtreft nu Spanje als het land met de meeste reserveerbare locaties op het platform.

Elke parking is voorzien van omheining en 18 locaties hebben camerabewaking als aanvullende veiligheidsmaatregel. Alle locaties hebben minimaal een toilet; bovendien beschikken 8 locaties over douches. Op één na zijn alle depots 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. De aangesloten en reserveerbare Autohoven zijn publiekelijk toegankelijk en niet beveiligd, de parkeerplekken en faciliteiten zijn overeenkomstig de hoge standaarden van Autohof.

“De toevoeging van deze nieuwe locaties is uitstekend nieuws voor truckchauffeurs en planners werkzaam in Duitsland alsmede voor internationale chauffeurs die er doorheen rijden. We proberen ons netwerk continue uit te breiden om een veiligere en prettigere werkomgeving te bieden voor chauffeurs. Dankzij onze samenwerking met Park-your-truck kunnen we nog meer veilige locaties aanbieden”, aldus Niels de Zwaan, directeur Truck Parking Europe.

De nieuwe locaties in Duitsland versterken de positie van Truck Parking Europe als het grootste netwerk van reserveerbare parkeerlocaties in Europa. Alle reserveerbare locaties zijn te vinden met de iOS of Android app of door naar app.truckparkingeurope.com te gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer