Vernieuwd Bovaghuis geopend door de Koning • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Vernieuwd Bovaghuis geopend door de Koning

Koning Willem-Alexander heeft dinsdag het volledig gerenoveerde Bovaghuis in Bunnik geopend. Ook de minister van Infrastructuur en Milieu, de commissaris van de Koning in Utrecht en de burgemeester van Bunnik waren bij de opening aanwezig. De Koning werd ontvangen door BOVAG-bondsvoorzitter Bertho Eckhardt en algemeen directeur Koos Burgman.

bovag_koningNa de openingsshow zette de koning het Bovag-logo in de juiste stand en daarmee opende hij officieel het nieuwe Bovaghuis. Zijn grootvader, Prins Bernhard, opende bijna 25 jaar geleden het oorspronkelijke Bovag-gebouw op dezelfde plaats. Na bijna 25 jaar was het pand versleten en achterhaald. Een grootschalige renovatie, waarbij het gebouw werd gestript tot op het betonnen karkas en daarna weer werd opgebouwd, leverde een modern verenigingsgebouw met energielabel A op, dat fungeert als hart van de mobiliteitsbranche.

Overheidsbeleid

Na de toespraak van de voorzitter kreeg de minister Melanie Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu  het woord. Zij benadrukte dat er anno 2014 behoefte is aan slimme en duurzame mobiliteit. De minister prees de Bovag omdat het haar leden helpt hier goed op in te spelen, maar ook om het feit dat de organisatie meedenkt om overheidsbeleid uitvoerbaar te maken. “Bovag neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid”, aldus de minister. “De gezamenlijke denkkracht van uw leden heb ik nodig om effectief beleid te kunnen voeren.”

Trefpunt

Het Bovaghuis is nu meer dan ooit een ledenhuis. Het is een huis waar Bovag-ondernemers elkaar kunnen treffen. Waar ze ideeën bedenken en uitwisselen, waar ze inspiratie komen opdoen. Waar ze informatie komen halen en brengen. Het is een belangrijk knooppunt in het Bovag-netwerk van tienduizend ondernemers en hun klanten. De komende weken worden alle tienduizend Bovag-leden uitgenodigd voor een hernieuwde kennismaking met hun vereniging en hun Bovaghuis.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer