Poolse inspectie gaat rijden met MAN’s TGE • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Poolse inspectie gaat rijden met MAN’s TGE

Even opletten als je onderweg bent in Polen: de Poolse ILT rijdt sinds kort met een totaal nieuwe vloot MAN’s TGE. Dan weet je dat als er eentje voor je komt rijden met zo’n bordje: ‘Jedź za mną!’

Begin mei werd in de stad Kutno de ceremonie gehouden om de eerste batch van 32 MAN’s TGE aan de Poolse Wegtransportinspectie (GITD) te overhandigen. Al met al bestelde de GITD 64 bestelwagens bij MAN.

De overhandiging vond plaats op het hoofdkantoor van AMZ Kutno, het bedrijf dat de MAN TGE voor de Poolse Wegtransportinspectie ombouwde.

De overeenkomst voor de levering van 64 MAN TGE 3.180 bestelwagens, samen met de carrosserie en uitrusting van AMZ Kutno S.A., werd in september 2019 ondertekend. De voertuigen zijn uitgerust met weegschalen voor vrachtwagens, diagnostische testers, sonometers en rookmeters.

De voertuigen zullen worden gebruikt door 16 regionale wegtransportinspecties. Elke regio krijgt vier auto’s tot zijn beschikking. Ze zullen worden gebruikt in de dagelijkse operationele taken van de wegvervoersinspecteurs in het hele land.

“Ik ben blij dat de GITD, een belangrijke instelling die zo dicht bij de hele transportsector staat, heeft besloten om voertuigen uit ons programma aan te schaffen. Door nu aanwezig te zijn bij de overdracht van onze bestelwagens, geven het Ministerie van Infrastructuur en de GITD een duidelijk signaal af over het belang van het wegvervoer, dat ondanks de problemen die veroorzaakt zijn door de uitbraak van het coronavirus, nog steeds bijzonder belangrijk en zelfs essentieel is. Ik ben ervan overtuigd dat de MAN TGE-busjes voor de GITD een uitstekend en comfortabel werkinstrument zullen zijn”, zei Grzegorz Rogalewicz, Sales Manager Van bij MAN Truck & Bus Polska, tijdens de ceremonie.

3 reacties op “Poolse inspectie gaat rijden met MAN’s TGE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer