Raben moderniseert Tsjechisch magazijn • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Raben moderniseert Tsjechisch magazijn

Raben Logistics Czech heeft de modernisering van het nieuwe magazijn afgerond. De nieuwe depot in Teplice, met een totale capaciteit van ongeveer 3.200 m2, werd begin oktober geopend.

csm_Depo_Teplice_1_76fd2110bcHet nieuwe magazijn heeft een totale oppervlakte van bijna 1.200 m2, met een extra buitenruimte van 2.000 m2. Volledige reconstructie van het depot en de aangrenzende kantoren heeft het magazijn met een categorie verhoogd, waardoor Raben de kwaliteit en aantrekkelijkheid heeft verbeterd voor zowel klanten als medewerkers.

Het grootste voordeel van het nieuwe magazijn is de uitstekende locatie. Het voornaamste doel was om het gat in de aanwezigheid van het bedrijf in het noordelijke deel van de Tsjechische Republiek (Ústí region) in te vullen. Het is vanwege dit, dat de nieuwe vestiging voornamelijk zal dienen als een cross-dock en de aansluiting op het openbaar vervoer, in het bijzonder met Duitsland (Chemnitz ligt binnen 100 kilometer) en Polen voor de nabije toekomst. Een ander positief punt is het scheppen van nieuwe werkgelegenheid in de regio, die de hoogste en meest langdurige werkloosheid in de Tsjechische Republiek heeft. Raben is zich ook bewust van de impact op het milieu, het is constant bezig om het netwerk strategisch uit te breiden, zodat deze zo dicht mogelijk in het bereik van haar klanten ligt, waardoor de impact op de omgeving afneemt. Een andere milieuvriendelijke stap is de modernisering van deze faciliteit, die niet in gebruik is geweest voor een langere periode, in plaats van het bouwen van een nieuwe.

“Apparatuur en technologieën moeten worden aangevuld met een team van professionals die beschikken over de know-how en die niet bang zijn om het te implementeren”, voegde Tomáš Neumann toe, Raben Group Branch Manager voor Teplice.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer