Ga naar hoofdinhoud

RMO tankoplegger voor Van de Looy Transport

Afgelopen week heeft Van de Looy Transport uit Oirschot een nieuwe G.Magyar tankoplegger in ontvangst genomen uit handen van Cosmo Trailers in Lochem. De RMO (Rijdende Melk Ontvangst) tankoplegger heeft een capaciteit van 36.000 liter bij een eigen gewicht van maar 14.980 kilogram voor de complete combinatie.

SONY DSC

Van de Looy Transport rijdt voor FrieslandCampina en de nieuwe tankoplegger voldoet ruimschoots aan het programma van eisen (PVE) van FrieslandCampina. G.Magyar is specialist op het gebied van RVS en aluminium tanktrailers, tankwagens en tankaanhangwagens voor het transport van vloeistoffen. Cosmo Techniek in Lochem is al meer dan 20 jaar importeur van het merk G.Magyar.

SONY DSCDe G.Magyar RMO tankoplegger is bovendien uitgerust met een Cosmo VMI melkontvangst installatie welke door Cosmo Techniek geheel in eigen beheer ontwikkeld is. Dit accurate en betrouwbare meetsysteem voor de rijdende melk ontvangst werkt op basis van het ‘constant vacuüm’ principe. Dit principe is door Cosmo Techniek geoptimaliseerd en geheel aangepast aan de eisen van het Nederlandse RMO transport.

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer