Ga naar hoofdinhoud

Roland DG kiest voor DB Schenker Logistics

Roland DG, producent van onder andere grootformaatprinters voor visuele communicatie, printers en 3D-graveerinstrumenten, heeft DB Schenker Logistics aangesteld als logistiek dienstverlener in de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika). DB Schenker Logistics in Nederland consolideert de opslag en distributie van Roland DG producten in het Tilburg Logistics Centre.

DB Schenker en Roland DGDB Schenker is verantwoordelijk voor de supply chain van Roland DG EMEA inclusief warehousing, transport en supply chain management activiteiten. De dienstverlening omvat onder andere value added services zoals relabeling en kitting, speciaal projectvervoer van bijvoorbeeld 3D-plotters en transportmanagement.

Toelevering stroomlijnen

Voorheen opereerde Roland DG vanuit vijf business units met elk hun eigen warehouse binnen de EMEA-regio. In 2012 werd Roland DG EMEA opgericht om de toelevering te stroomlijnen vanuit Roland DG Japan naar deze business units. Als onderdeel van deze nieuwe opzet zocht Roland DG EMEA een logistiek partner met bewezen expertise en een netwerk dat aansluit op hun nieuwe EMEA-strategie. “De dienstverlening van DB Schenker en de strategische locatie van hun distributiecentrum, sluiten goed aan op onze supply chain en het operationele regiomodel. We kijken uit naar de samenwerking,” zegt José Rosales, Supply Chain Manager bij Roland DG EMEA.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer