Rotra breidt uit met warehouse bij A12 • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Rotra breidt uit met warehouse bij A12

Logistiek dienstverlener Koninklijke Rotra investeert in de uitbreiding van haar activiteiten door de aankoop van bouwgrond op een strategische locatie nabij de snelweg A12. Er is terrein van ca. 130.000 m2 aangekocht aan de A348 nabij verkeersknooppunt Arnhem – Velperbroek. Op deze locatie zal naar verwachting een warehouse/crossdock worden neergezet welke verdere groei van de activiteiten van Rotra faciliteert.

rotraDit is een uitbreiding op de huidige warehouse-activiteiten in Doesburg welke gehandhaafd zullen blijven. Momenteel wordt in Doesburg gebouwd aan een binnenhaven voor containertransport welke in de loop van 2015 operationeel zal zijn.

De huidige locatie in Doesburg biedt Rotra onvoldoende mogelijkheid haar warehousefaciliteiten verder te vergroten. Rotra verwacht hierdoor mede een positieve impuls te geven aan de werkgelegenheid in de regio. Met een nieuw warehouse/crossdock voorziet Rotra in optimale bediening van het groeiend aantal klanten en het streven haar voorspoedige groei in de toekomst te continueren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer