SATO opent nieuw Europees dc in Polen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

SATO opent nieuw Europees dc in Polen

SATO, een van de grootste producenten van barcode printers en OEM print-engines, labels en EPC/RFID oplossingen, heeft een nieuw distributiecentrum geopend in Wroclaw, Polen. Het nieuwe distributiecentrum is nu in staat om de klantenservice en backoffice activiteiten verder te optimaliseren en een efficiëntere en effectievere logistieke levering door heel Europa te verzorgen.

ST2711 - SATO new European Logistics Centre Poland
Het logistieke warehouse wordt geïntegreerd in het huidige warehouse van de Europese labelproductie. Op deze manier kan het nieuwe logistieke warehouse van SATO zijn voorraad van reserveonderdelen en producten efficiënter aanpakken.

“De toewijding om onze klanten van de beste dienstverlening te kunnen voorzien gaf de doorslag om ons nieuwe logistieke centrum in Polen te openen”, aldus Makoto Hayama, Managing Director van SATO International Europe. “Het nieuwe centrum is ideaal gelegen in het hart van Europa, in de buurt van de Duitse grens. Zo kunnen we snel en effectief het brede scala van producten leveren aan onze Europese klanten.”

Alle lopende en toekomstige orders voor barcode printers worden overgebracht naar Wroclaw.  Het nieuwe Europese logistiek centrum zal ook een belangrijke rol gaan spelen in het leveren van de verkoop van de productiviteit en het verbeteren van de verkoopresultaten voor SATO.

SATO is een wereldwijde leverancier op het gebied van geïntegreerde oplossingen voor automatische identificatie en gegevensverzameling (AIDC), waarbij gebruikgemaakt wordt van etiket- en RFID-technologieën.

Eén reactie op “SATO opent nieuw Europees dc in Polen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer