Selman Transporten niet geïnteresseerd in Europe Flyer • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Selman Transporten niet geïnteresseerd in Europe Flyer

Transportbedrijf Selman Transporten uit Huissen is niet in de markt om de failliete plaatsgenoot Europe Flyer over te nemen. “Wij zijn helemaal niet geïnteresseerd in Europe Flyer en hebben er ook geen banden mee. Berichten daarover in diverse media kloppen niet”, zegt directeur Arno Driessen van Selman Transporten.

Selman Transporten TTM.nl meldde gisteren ten onrechte ook dat Selman Transporten banden zou hebben met Europe Flyer. “Het verwarrende is dat er zowel Bas Selman Transport is als Selman Transporten. Bas Selman Transport is in handen van Bas Selman, directeur van Europe Flyer. Selman Transporten maakt echter al 10 jaar lang geen deel meer uit van ook maar iets dat met Europe Flyer te maken heeft”, bevestigt curator Drijber tegenover TTM.nl.

Drijber zei tegen Transport-Online gisteren dat de ‘familie Selman’ Europe Flyer zou willen overnemen. Het gaat hier dus om Bas Selman. Driessen: “Ik zeg het nogmaals: wij zijn niet geïnteresseerd in een doorstart van dat bedrijf en hebben er ook geen banden mee. Onze naam wordt door de foutieve berichtgeving in diskrediet gebracht. Ik word hier erg moe van.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer