Snelle groei voor Chinese vervoerder Nederlands Express • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Snelle groei voor Chinese vervoerder Nederlands Express

NLE BV (Nederlands Express) maakt een snelle ontwikkeling door. Het bedrijf huurt nu het voormalige pand van Kuehne & Nagel. NLE BV zat voorheen in Zoetermeer.

NLEBV2

NLE BV is een van origine Chinees bedrijf en is twee jaar geleden gestart in Nederland. Inmiddels werken er 50 mensen en past het nieuwe pand perfect bij de explosieve groei die het bedrijf doormaakt. Het grootste deel van de business bestaat uit koeriersdiensten van en naar China en verder wordt er trading en logistiek aangeboden. De nieuwe huisvesting op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid heeft een oppervlakte van 3.125 m2 bedrijfsruimte, 1.130 m2 kantoorruimte en 77 parkeerplaatsen. DTZ Zadelhoff adviseerde de verhuurder, een particuliere belegger, bij deze transactie.

Koerieren naar China

NLEBVVolgens mevrouw Tsen, branchemanager bij NLE BV is de groei van het bedrijf makkelijk te verklaren door de aansluiting bij de sociale globale ontwikkelingen: “In Azië stijgt het gemiddelde inkomen van een gemiddelde persoon steeds meer. Zij willen graag meer Europese luxeproducten aanschaffen en vragen vrienden en familie om schoonheids-, verzorgings- en gezondheidsproducten naar hen te verzenden.”

Chinese marketing

“Onze klanten vinden ons door advertenties in Chinese media en kunnen op een vertrouwde manier, in hun eigen taal hun order plaatsen via de mail of via onze website. 95% van de klanten van NLE BV spreekt Chinees. Zo ook onze medewerkers. En dat spreekt onze doelgroep aan. Daarnaast vinden veel klanten ons via onze agentschappen met de Nederlandse en Belgische post.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer