B-D CityDolly LZV voor St. van den Brink • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

B-D CityDolly LZV voor St. van den Brink

De B-D CityDolly wordt een steeds groter succes. Ook St. van den Brink gaat nu rijden met het door Burgers Carrosserie en D-Tec ontwikkelde LZV-concept.

St. van den Brink LZVMet name in het stedelijk distributievervoer blijkt  deze oplossing met  twee -door een dolly gekoppelde- trailers goed bij de behoeften aan te sluiten. Zeker omdat er binnen dit concept gekozen kan worden voor diverse lengten trailers.

St. van den Brink, de  vervoerder met als standplaats Ermelo, voegt aan wagenpark diverse B-D CityDolly’s en trailers toe. Daarbij is gekozen voor combinatie‘s met 8,20 meter lange koeltrailers met St. van den Brink Double Deckachtersluitklep in combinatie met standaard 13,60 meter trailers. Tevens kiest men voor 2-assige 10,55 meter koeltrailers met onderschuifklep, waar de standaard 11,23 meter trailers achter gehangen kunnen worden.

De vervoerder nam ook al eerder meerdere Double Deck trailers van Burgers in gebruik en gaat met de nieuwe B-D CityDolly’s de pieken in het dagelijks vervoersaanbod van winkeldistributie opvangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer