Stas en Versus-Omega winnen Trailer Awards • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Stas en Versus-Omega winnen Trailer Awards

Afgelopen vrijdag opende de vakbeurs Trailer 2009 haar deuren. Meteen bij de opening werden de prestigieuze Trailer Awards uitgereikt. Die waren voor opleggerbouwer Stas en specialist in dakzeilen Versus-Omega.

Stas V Streamline wint Trailer Award 2009De Trailer Award in de categorie van het ‘Beste Voertuig’ ging naar Stas voor de V-streamline oplegger. Het globale concept wordt door de jury als innovatief gezien omdat men op verschillende vlakken vooruitstrevend is: de aerodynamica, brandstofbesparing, verlaging van de CO2-emissie, verminderde geluidshinder en het veiligheidsaspect. Het concept werd ontwikkeld in samenwerking met andere partners, onder meer van de academische wereld.

Carapax dakzeilDe tweede Trailer Award in de categorie ‘Beste Toebehoren’ ging naar Versus-Omega voor hun Carapex Rail dakzeil. Dit met glasvezel versterkte dakzeil biedt meer brandveiligheid bij laden en lossen bij spoorwegen. De jury was van oordeel dat deze innovatie een belangrijke meerwaarde biedt voor het intermodaal transport en ook op het vlak van ladingbeveiliging.

Trailer 2009 duurt nog tot en met dinsdag 24 november.

Lees een uitgebreide nabeschouwing van Trailer 2009 in het decembernummer van TTM.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer