Ga naar hoofdinhoud

TLN en KNV Goederenvervoer ondertekenen fusie

Woensdag hebben Willem Heeren (Algemeen Voorzitter van KNV Goederenvervoer) en Alexander Sakkers (Algemeen Voorzitter en Transport en Logistiek Nederland (TLN) officieel hun handtekening gezet onder de samenvoegingsovereenkomst tussen KNV Goederenvervoer en TLN. Hiermee is het ontstaan van één grote sterke belangenbehartiger in het beroepsgoederenvervoer over de weg per 1 januari 2011 een feit. De ondertekening heeft plaatsgevonden tijdens het KNV Goederenvervoer jaarcongres in Den Haag.
TLN KNV fusieDe nieuwe vereniging gaat 1 januari 2011 van start en behartigt de belangen van zo’n 6.000 leden die in totaal 85 procent van de totale sector beroepsgoederenvervoer vertegenwoordigt. Door de samenvoeging ontstaat een nog sterkere belangenbehartiger voor de transport- en logistiek sector in zowel Nederland als Europa. De vereniging gaat verder onder de naam Transport en Logistiek Nederland (TLN) en staat onder leiding van Algemeen Voorzitter Alexander Sakkers. Willem Heeren wordt de nieuwe vicevoorzitter.
De nieuwe vereniging gaat een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van een nog efficiënter en duurzamer vervoerssysteem. Andere speerpunten zijn innovatie, mobiliteit en ondernemerschap.
De federatie KNV blijft onder voorzitterschap van Pieter Hofstra actief en behartigt na het vertrek van KNV Goederenvervoer de belangen van de sectoren taxi, touringcar, openbaarvervoer en het spoorgoederenvervoer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer