Transsupport start dienstverlening boetes • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Transsupport start dienstverlening boetes

Het bedrijf Transsupport start met 24-uurs dienstverlening voor het ter plaatse voldoen (on-the-spot-payment) van opgelegde verkeers- & transportboetes binnen de EU.

politiecontroleTranssupport is gespecialiseerd in het geven van juridische ondersteuning aan het internationale transport in geval van in het verkeer opgelegde sancties binnen de EU. Het bedrijf wil voor transporteurs in bezwaar gaan en oplossingen leveren voor alle mogelijke problemen met betrekking tot verkeers- & transportboetes.

Daartoe beschikt Transsupport over een uitgebreid netwerk van Europese juristen dynamisch samengesteld uit gekwalificeerde meesters in de Rechten gespecialiseerd in de verkeers- en wegvervoer regelgeving. De IT-databank van Transupport is volgens het bedrijf zelf een van de meest geavanceerde op het gebied voor wat betreft juridische sancties, waardoor een snelle en efficiënte service aan onze clientèle kan worden gegarandeerd.

Wie met een boete langs de kant staat kan bellen naar het 24-uurs Call Centre van Transsupport (+31 – 6 – 4353 9013). Daar staan professionals gespecialiseerd in het vervoer en wetgeving, aanspreekbaar in meerdere Europese talen, klaar voor de gestrande transporteur. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer