UniCarriers presenteert nieuwe generatie PMR pallettrucks • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

UniCarriers presenteert nieuwe generatie PMR pallettrucks

UniCarriers presenteert de nieuwe PMR200 electropallettruck met opklapbaar platform. De electropallettruck  scoort volgens UniCarriers op ergonomie en betrouwbaarheid: deze veelzijdige truck is snel en robuust, geschikt voor het laden en lossen van vrachtwagens als  voor het transport van pallets over lange afstanden. De electropallettruck is inzetbaar in meerdere ploegendiensten, en heeft volgens de fabrikant lage onderhoudskosten en een laag verbruik.

Stand-on low lifter with driver platform PMR200Met de PMR200 lanceert UniCarriers een compacte electropallettruck met een laadvermogen van maximaal twee ton. De truck heeft een opklapbaar platform en is door zijn smalle breedte van slechts 770 mm zeer wendbaar en geschikt voor gebruik in krappe ruimtes. Het vijf-punts chassis met het verbeterde Friction Force-systeem zorgt voor een stabiel en veilig rijgedrag; deze technologie zorgt ervoor dat afhankelijk van het geladen gewicht de druk op alle wielen en vooral het aandrijfwiel zodanig aangepast wordt dat deze permanent contact maken met de ondergrond. Dit biedt veel voordelen voor veilig transport van goederen op oneffen terrein of hellingen, bovendien heeft de truck een zeer goede remwerking en kunnen hoge rijsnelheden worden bereikt. Belast kan de pallettruck een maximum van 10 km/h bereiken en onbelast 12,5 km/h. Het bestuurdersplatform heeft door een uitstekende trilling demping een perfect comfort voor de bestuurder. Eenvoudig uitklapbare beschermingsbeugels verhogen de veiligheid bij hogere rijsnelheden. De truck wordt standaard uitgevoerd met stalen batterijrollen voor het gemakkelijk wisselen van batterijen.

Het ergonomische ontwerp en een breed pakket aan opties maken de PMR200 een bijzondere comfortabele partner. De standaard ATC T4 on-board truckcomputer wordt geactiveerd door een pincode en slaat de individuele operationele gegevens van alle bestuurders op. Activering d.m.v. de pincode voorkomt tevens ongeoorloofd gebruik. Voor een verhoogd comfort zijn elektronische stuurbekrachtiging, een vast platform met achter of zij instap en een accessoiresbeugel voor apparatuur, scanners of andere accessoires optioneel. De PMR200 completeert, in het doordachte UniCarriers modulair ontwerp, de range trucks met opklapbaar platform waar de PDP200 en PSP serie stapelaars onderdeel van zijn. In dit  modulaire ontwerp zijn onderdelen uit de verschillende series uitwisselbaar, dit verlaagt het aantal benodigde onderdelen, zorgt voor een optimale uptime en lage onderhoudskosten. De electropallettruck is gemakkelijk toegankelijk voor service  en de ATC T4 on-board truckcomputer geeft snel een diagnose zodat storingen snel opgelost kunnen worden.

Stand-on low lifter with driver platform PMR200

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer