Ga naar hoofdinhoud

Vallenduuk Transport Advocaten verder als ITL Attorneys

Vallenduuk Transport Advocaten (Nederland) en Transport en Logistiek Advocaten (België) zijn verheugd om hun nieuwe strategische samenwerking aan te kondigen die gericht is op het leveren van gespecialiseerde en grensoverschrijdende juridische diensten aan cliënten binnen de transport- en logistieke sector. Deze samenwerking brengt twee vooraanstaande advocatenkantoren samen die bekend staan om hun juridische expertise in transport en logistiek en resulteert in de geboorte van het nieuwe advocatenkantoor ‘International Transport & Logistics Attorneys’.

De samenwerking stelt het kantoor in staat om een nog breder scala aan juridische oplossingen te bieden, om zo tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van de sector.

Zowel TLA, als Vallenduuk hebben een langdurige expertise en reputatie binnen de sector en bieden juridische ondersteuning aan transportbedrijven, logistieke dienstverleners, verzekeringsmaatschappijen, verladers en andere belanghebbenden binnen de sector. Met een diepgeworteld begrip en grondige kennis van de sector, hebben beide kantoren hulp en oplossingen geboden voor de uitdagingen waarmee cliënten op het gebied van transport en logistiek worden geconfronteerd.

Vanaf het begin is de internationale reikwijdte en het bijstaan van cliënten in heel Europa en daarbuiten een belangrijk speerpunt van beide advocatenkantoren geweest. Naast het kantoor in Nederland opende Vallenduuk al in 2014 een kantoor in Polen. Het hoofdkantoor van TLA is gevestigd in België, maar het bijstaan van cliënten in Frankrijk is al meer dan tien jaar een belangrijk onderdeel van de praktijk. Dit leidde in 2022 tot de opening van een TLA-kantoor in Marseille, Frankrijk. Daarnaast heeft TLA ook kantoren in Slowakije en Roemenië.

Door hun krachten te bundelen onder de naam ITL Attorneys willen beide kantoren hun kennis, inzichten en middelen samenbrengen om een uitgebreid pakket aan juridische diensten te kunnen leveren. Deze samenwerking biedt cliënten een allesomvattende aanpak van juridische uitdagingen op het gebied van transport en logistiek in heel Europa.

“Wij zijn zeer verheugd om onze krachten te bundelen met Vallenduuk Transport Advocaten onder één merk”, zegt Frederik Vanden Bogaerde, partner bij Transport en Logistiek Advocaten. “Door onze krachten en expertise te bundelen, zijn we in staat om ongeëvenaarde juridische ondersteuning te bieden aan cliënten die actief zijn in de transport- en logistieke sector. We streven er echt naar om cliënten in heel Europa te kunnen adviseren en bijstaan. Op de lange termijn willen we de nr. 1 juridische dienstverlener in transport en logistiek in Europa zijn.”

Kevin Vierhout

Kevin Vierhout, partner bij Vallenduuk Transport Advocaten, schreef voor TTM.nl al uitgebreid over de nieuwe samenwerking. Hij voegt hieraan toe: “Na meer dan tien jaar exclusieve partners te zijn geweest, was het tijd om onze samenwerking met TLA naar een hoger niveau te tillen. Onze gedeelde toewijding aan het leveren van uitzonderlijke juridische diensten in heel Europa, sluit perfect aan bij de bundeling van onze krachten. Samen zullen we een totaaloplossing bieden voor de juridische uitdagingen waarmee ondernemers in de transport- en logistieke sector worden geconfronteerd.”

Het doel van ITL Attorneys is om cliënten te kunnen helpen met hun juridische uitdagingen in elk land van Europa (en daarbuiten), met advocaten die dé lokale experts zijn en dezelfde kwaliteit van dienstverlening bieden die cliënten gewend zijn van Vallenduuk en TLA.

Momenteel zijn er gesprekken gaande met gelijkgestemde advocatenkantoren in verschillende landen om de dienstverlening nog verder uit te breiden en zich aan te sluiten bij ITL Attorneys.

Cliënten van ITL Attorneys zullen profiteren van de collectieve kennis en ervaring van beide kantoren, zonder dat er vanuit operationeel oogpunt iets voor hen verandert. Ze kunnen nog steeds rekenen en vertrouwen op de expertise en deskundigheid van hun eigen advocaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer