‘Een auto dwars op je voorbumper, en daar merk je dan niks van?’ • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

‘Een auto dwars op je voorbumper, en daar merk je dan niks van?’

Een vrachtwagen heeft woensdagavond een auto maar liefst 1,5 kilometer voor zich uit geduwd over de A29 bij Rotterdam. De bestuurder van de vrachtwagen gaf aan dat hij er al die tijd niets van had gemerkt. Hoe is dat mogelijk?

In de rubriek Feit of Fictie van NPO1 radioprogramma 1Vandaag zocht Lammert de Bruijn uit hoe het zit met dat opmerkelijke nieuwsfeit. Is het mogelijk om een personenauto 1,5 kilometer voor je uit te schuiven en daar niks van te merken?

Bron: 1Vandaag – Foto: Politie

Eén reactie op “‘Een auto dwars op je voorbumper, en daar merk je dan niks van?’

  • Klaas Bottema 0653502271

    Hallo, Ik luister vaak naar jullie Feit of Fictie. maar dit is toch echt waar wat wat deze trucker is over komen. Ben ook echt ervaring des kundige. Het volgende over kwam mij jaren geleden op de van Brienenoordbrug er was een aanrijding op de rechter baan dus schoven we allemaal op naar links 2 banen. Ik reed weg op een gegeven moment hoorde ik wat schurend geluid waar op ik ben gestopt en de deur open heb gedaan en niets ontdekte waar na ik verder reed en het weer hoorde ben weer gestopt en ging staan en keek over het stuur naar buiten en zag toen een auto dwars voor mij staan ( en ik ben niet klein 1.93 ). ben uit gestapt was het een vw golf. hij bekende ook dat hij nog even de file rechts had in gehaald en in mijn dode hoek had in gevoegd vlak voor mij langs en dat we weer konden rijden ik hem op zijn achter wie een klein tikje heb gegeven en hij stond dwars voor mij. En dus niks van gemerkt .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer