Veilig Verkeer Nederland (VVN) en Picnic starten samenwerking • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Veilig Verkeer Nederland (VVN) en Picnic starten samenwerking

Veilig Verkeer Nederland (VVN), en Picnic hebben een driejarig partnership ondertekend. Beide partijen gaan in deze samenwerking vanuit hun expertise en doelstellingen een actieve bijdrage leveren aan het verbeteren van de verkeersveiligheid in Nederland. Picnic en VVN zijn logische partners die de weg gezamenlijk veiliger willen maken via gedragsbeïnvloeding.

“Het is mooi om te zien dat een jong bedrijf als Picnic hun team van Runners dat vooral bestaat uit jongeren tussen de 18 en de 24 jaar, het belang van een verkeersveilige uitvoering van het werk op een voetstuk zet. De werkwijze waaraan de Picnic-runners zich moeten committeren legt een mooie basis voor het nemen van verantwoordelijkheid op verkeersveiligheidsterrein in de toekomst. Tegelijkertijd blijven buurten en wijken vrij van zware logistieke voertuigen”, aldus VVN-directeur Evert-Jan Hulshof.

Resultaat van de samenwerking tussen Veilig Verkeer Nederland en Picnic moet uitmonden in het versterken van de aandacht en de verdere rijveiligheid van haar bezorgers, het versterken van de aandacht van weggebruikers en bewoners in buurten en wijken. “Wij willen met Picnic de veiligste online supermarkt van Nederland zijn. Daarom werken wij graag samen met VVN. Wij steunen het MONO-rijden, helpen bij de campagne “De scholen zijn weer begonnen” en doen veel aan interne training. Vanaf vandaag zijn we ook VVN-Participatiepunt, waar buurtbewoners onveilige verkeerssituaties kunnen melden”, aldus Picnic mede-oprichter Michiel Muller.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer