Ga naar hoofdinhoud

Verhelst kiest voor MAX Trailer

Hertoghs Carrosserieën heeft afgelopen week een MAX 100 semi-dieplader afgeleverd aan Verhelst Transport uit Sluiskil. Verhelst is gespecialiseerd in exceptioneel transport en kan met de nieuwe MAX Trailer beter aan de groeiende vraag voor deze transporten voldoen.

MAX Trailer Verhelst
Deze dieplader zal voornamelijk ingezet worden voor het vervoer van materieel voor Arentis. Daarom is de oplegger voorzien van talloze opties om het vervoer van hoogwerkers en verreikers te vergemakkelijken. Zo is deze dieplader uitgerust met lange dubbelvouwende opritten om de oprijhoek te verkleinen, een hydraulisch hefbed om het doorrijden naar de zwanenhals te vergemakkelijken, een roostervloer voor optimale grip, een radiografisch bedienbare lier en tientallen gecertificeerde bindogen.

Jacky Verhelst, directeur van het Transportbedrijf, gaf aan  bewust voor een MAX Trailer te hebben gekozen na deze te hebben vergeleken met andere aanbieders. Hij was positief verrast door de doordachtheid van het concept wat door MAX Trailer is neergezet. “Je kunt wel merken dat er mensen met ervaring over nagedacht hebben.”

Verhelst Transport is een internationaal transportbedrijf gevestigd in het Zeeuwse Sluiskil. Vanuit de kanaalzone in Zeeland kunnen ze een breed scala aan diensten leveren. De grootste expertise echter ligt in het exceptioneel transport, zoals onder andere het vervoeren en verplaatsen van (landbouw)machines, constructiedelen, schaarliften, en hoogwerkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer