Ga naar hoofdinhoud

Volume Transport failliet

Volume Transport uit Hardenberg is failliet. Dat meldt de Stentor. Het is al de tweede keer in twee weken tijd dat er een transportbedrijf in die regio het loodje legt.
Volume Transport Hardenberg faillietOnlangs viel ook al het doek voor Dekker Transport in Balkbrug. Volgens de Stentor ging Volume Transport failliet omdat de zaken al langere tijd slecht gingen. Het bedrijf had vier medewerkers.

Volume Transport Hardenberg werd op 1 augustus 2008 opgericht door Herman Ribberink. Het bedrijf richtte zich met name op het transporteren van lichte volumeproducten die veel ruimte in beslag nemen en reed met twee speciaal hiervoor geprepareerde vrachtwagens. Buiten het verzorgen van transporten deed Volume Transport Hardenberg ook aan opslag en overslag van goederen.

Bij Dekker Transport in Balkbrug wordt  overigens nog hard gewerkt aan een mogelijke doorstart. Curator Manning: “We zijn nog gegevens aan het verzamelen van de bieders, zodat we straks met de beste bieder om tafel kunnen gaan. We proberen zo snel mogelijk zo veel mogelijk geld te verdienen met een verkoop.”

Bron: De Stentor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer