Ga naar hoofdinhoud

Waberer’s Benelux vestigt zich in Oosterhout

Waberer´s International heeft sinds kort een vestiging in de Benelux. Het transportbedrijf uit Hongarije had dat afgelopen jaar reeds aangekondigd, vanaf nu worden klanten in de Benelux vanuit Oosterhout bediend.

Remko_van_Staaijeren_2Waberer’s opent de vestiging in Oosterhout vanwege het groeiende aantal vrachten van –en naar de Benelux. In 2014 bedroeg die groei zelfs 15 procent ten opzichte van een jaar eerder. Ook de eerste zes maanden van 2015 lieten een groei van 10 procent zien ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. Het openen van een Benelux vestiging past in de uitbreidingsstrategie van Waberer’s in Europa. Inmiddels zijn er vestigingen in Parijs, Felixstowe en Milaan. Het doel van deze lokale vestigingen is om dichter bij de klant te zitten en diezelfde klant van maatwerk transport oplossingen te voorzien. Waberer’s beschikt over een relatief jonge vloot van trucks en trailers, met een gemiddelde leeftijd van 2 jaar. De meeste trucks beschikken over euro 6 motoren.

De afgelopen zes maanden voerde Waberer’s zo’n 460-470 transporten per week uit vanaf fabrieken en dc’s van klanten uit Nederland, België en Luxemburg. Deze transporten gingen naar eindbestemmingen in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en lokaal binnen de Benelux. Vanuit België worden voornamelijk auto-onderdelen, voedingsmiddelen, textiel- en kunststofproducten vervoerd, vanuit Nederland vooral complete machines, luchtvaartcomponenten, chemicaliën en elektronische producten, vanuit Luxemburg gaat het vooral om auto-onderdelen, metaal, staal, glas en porselein.

Remco van Staaijeren is benoemd tot Business Development Director van Waberer’s Benelux. Het is zijn taak om meer omzet te genereren voor de transportgigant uit Hongarije. Voor een maximale optimalisatie vertrouwt ook Waberer’s Benelux op de ICT- en telematica systemen om de goederen van de klanten op tijd en veilig af te leveren op de eindbestemming. De afgelopen zes maanden hadden de trucks van Waberer’s een beladingsgraad van 91,5 procent.

 

9 reacties op “Waberer’s Benelux vestigt zich in Oosterhout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer