Ga naar hoofdinhoud

Walter te Woerd Transport ontvangt KTL

Walter te Woerd Internationaal Transport heeft het Keurmerk Transport & Logistiek (KTL) uit handen van Transport en Logistiek Nederland (TLN) ontvangen. De Gelderse transportondernemer laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor onder meer de bedrijfsvoering en interne processen. Het Keurmerk werd uit handen van TLN overhandigd aan eigenaar Walter ter Woerd.

Walter te Woerd BeltrumWalter te Woerd is een eigenrijder die kwaliteit en betrouwbaarheid voor de klant centraal stelt. De jonge Beltrumse ondernemer is gespecialiseerd in het nationaal en internationaal transport van bouwmaterialen. Recent heeft Te Woerd een strenge audit ondergaan om te kijken of aan de voorwaarden voor het Keurmerk wordt voldaan. Te Woerd wil zich met dit Keurmerk zichtbaar in de markt profileren als een partij die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor ondermeer de bedrijfsvoering, interne processen, communicatie , duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. TLN spreekt van vernieuwend ondernemen. Houders van het Keurmerk maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers]veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer