Defensie zoekt partners voor bouw logistiek centrum • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Defensie zoekt partners voor bouw logistiek centrum

De Landmacht is op zoek naar partners om het nieuwe logistieke centrum (LCS) van Defensie in Soesterberg op te zetten. Om zo’n partner te vinden is er een aanbesteding gestart via het aanbestedingsplatform Negometrix. Daarnaast is er op 1 november een informatiemiddag waar geïnteresseerden in een samenwerking meer informatie kunnen verkrijgen. Dat meldt Evofenedex.

Defensie beschikt nu over meerdere magazijn door het hele land en wil al die activiteiten centreren in Soest. Het nieuwe LCS moet een modern warehouse worden, waarin wordt samengewerkt met private partijen. De samenwerking wordt gezocht op het gebied van het ontwerp, de bouw, het onderhoud en de operatie van het nieuwe warehouse. Defensie gaat daarbij voor een duurzame, lange relatie.

Het nieuwe LCS past in de strategie van Defensie om zich te ontwikkelen tot een ‘Adaptieve Krijgsmacht’, die snel en adequaat kan reageren op onvoorziene omstandigheden. Samenwerking is daarin het sleutelwoord en Defensie zoekt daarvoor steeds nadrukkelijker het bedrijfsleven op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer