Ga naar hoofdinhoud

E. van Wijk Forwarding breidt warehouse uit

Nederland investeert de laatste jaren in de uitbreiding van de logistieke ruimte. Hierbij ligt er onder andere een focus op het oosten van het land. Met het XL Businesspark Twente in Almelo wordt er al een mooie stap genomen naar deze uitbreiding van de logistieke ruimte. Begin van dit jaar zijn alle BV’s binnen de forwarding divisie van E. van Wijk verhuisd naar een nieuwbouw kantoor op het XL Businesspark Twente in Almelo. Naast een kantoorruimte bevat het nieuwe pand ook een warehouse met 8 laaddocks. Per juni 2022 is de locatie een nieuwe fase ingegaan door uitbreiding van het aantal stellingen in het warehouse. Samen met de reeds bestaande stellingen creëert E. van Wijk Forwarding nu ruim 7500 palletplaatsen voor haar klanten.

E. van Wijk Forwarding, gevestigd op het XL Businesspark Twente, bestaat uit de bedrijven Twentepoort Logistiek, Twentrex, Cargorilla, Himex, RUGO en TwenPack. Alle bedrijven hebben hun eigen specialisme binnen de wereld van transport. Of dit nou regulier transport over weg, water, rail of Europese express shipments zijn, het is allemaal mogelijk. En dit voor geheel Europa en Centraal-Azië. Dit kan allemaal gecombineerd worden met de mogelijkheid om de desbetreffende goederen op te slaan in het warehouse van E. van Wijk Forwarding.

Met de uitbreiding van het warehouse op het XL Businesspark heeft E. van Wijk Forwarding uiteindelijk meer dan 7500m² opslagruimte tot beschikking. In de laatste fase zal de focus liggen op een uitbreiding in het warehouse. Hiermee worden er in totaliteit ca. 10.000 palletplaatsen gerealiseerd. Dit, samen met de mogelijkheid tot crossdocking en barge verbinding, maakt E. van Wijk Forwarding de ideale partner voor eenieder met een logistieke uitdaging.

Het warehouse zit op een prima locatie voor een transportspecialist. De locatie op het XL Businesspark Twente grenst tevens precies tussen de haven terminal en de A35. Hierdoor zijn goederen snel onderweg. Dit maakt de locatie perfect voor het bedienen van zowel nationale als internationale klanten. Zo is deze locatie in Almelo één van de hubs van Oost-Nederland – die alle klanten verbindt met de rest van de wereld.

Met een groot netwerk van transportpartners en de mogelijkheid tot verschillende modaliteiten is er voor iedere transportaanvraag een oplossing te vinden. Er wordt snel en flexibel op aanvragen van klanten gereageerd. Daarnaast blijft E. van Wijk Forwarding de focus leggen op een persoonlijke benadering naar klanten toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer